Jdi na obsah Jdi na menu
 


Svatební den

 

Všechno se bude odehrávat v Zuzčině rodném kraji, na Moravě, kousek od Zlína v městečku Trnava.

 

Proč Morava? Drtivá většina pozvaných hostů bude z Moravy, takže volba byla jasná :-)

 

Trnava je jednou z nejdelších obcí v České republice, leží asi 22 km severovýchodně od Zuzčina rodného města Zlín a nachází se zde Penzion a hostinec Na Rozcestí se svojí úžasnou dřevěnou stodolou, ve které bude probíhat obřad a následně pak také hostina. Respektive bude-li hezky, obřad se bude konat venku před stodolou na zahradě s ovocnými stromy a výhledem na městský kostelík.

 

Mapa

 

obr.png

 

Odkaz na internetovou mapu najdete zde

 

Obřad

Přesně ve 12 hodin středoevropského času to přijde! Zuzka a Míša si před svědky, rodinou a kamarády řeknou své ANO, vymění si snubní prstýnky a stanou se z nich novomanželé Cahovi.
Obřad bude pravděpodobně krátký, už v jednu hodinu (případně krátce po jedné) by se tedy měl podávat slavnostní oběd pro všechny pozvané hosty. A jaké jídlo jsme vybrali? Nechte se překvapit ;-)
Bude-li hezky, obřad se bude konat venku na zahradě. Jestliže bude pršet,  proběhne přímo ve stodole. Nemusíte se tedy bát, že byste zmokli.
 
               bla.png                  zidle.jpg
 
Hostina a zábava
Hostina bude taktéž probíhat ve staré stodole, doporučujeme si tedy s sebou vzít svetr nebo deku pro případ deštivého a chladného počasí. Budeme sice pod střechou, ale přece jen v říjnu může být teplota typická spíše pro počáteční zimní období, ale my jsme optimisti. Kdyžtak se zahřejeme tancem a případně slivovička to jistí :-) 
Po obědě nám až do večera bude hrát osvědčený DJ Kalus, takže si s sebou nezapomeňte vzít pohodlné botky, abyste to s námi mohli pořádně rozjet na tanečním parketu ;-)
O zábavu se postará Zuzčina sestra a svědkyně v jednom společně se svými případnými asistenty / asistentkami. Předem proto děkujeme všem, kteří se nabídnou jí se zábavou pomoct :-) Více se tu o ní nedozvíte, neboť vše probíhá v naprostém utajení před novomanželi. Každopádně to bude jistě příjemné spestření mezi řáděním na parketu a cpaní se dobrotami :-)
Podvečerní občerstvení proběhne formou rautu. Jeho skladbu vám ale neprozradíme, sami ho ještě nevíme :-D Během celého dne se můžete posilňovat výbornými koláči (menšími i většimi), kávičkou a pro všechny netěhotné, neřidiče a jinak indisponované bude k dispozici vzchlazené pivečko, vínečko a pravá moravská slivovica. Nekolkovaná, ale domácí!! Nemusíte se tedy bát o své zdraví :-)
 

vrata.jpg